Logitech komt met nieuwe Prodigy-serie voor gamers | Gamer.nl

Logitech komt met nieuwe Prodigy-serie voor gamers | Gamer.nl

Logitech heeft de Prodigy-serie aangekondigd, bestaande uit twee nieuwe muizen, een toetsenbord en een headset. De hardware is gericht op gamers en moet "high-performance technologie" bieden.

De G403 Prodigy Gaming Mouse en de Logitech G403 Prodigy Wirele Gaming Mouse hebben een licht gewicht en een bijgesloten verwijderbaar gewicht van 10 gram. De muizen moeten 's werelds meest geavanceerde mui ensoren hebben en hebben programmeerbare knoppen en DPI. De G403 kost 69,99 euro en de draadloze variant 119,00 euro. Beide exemplaren komen eind september in Nederland uit.


De Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard heeft aanpasbare RGB-lichten, programmeerbare F-toetsen en een snelle responstijd. Ook het toetsenbord is geoptimaliseerd voor gamers en komt midden oktober voor 79,99 euro beschikbaar.

Tot slot is er de G231 Prodigy Gaming Headset, dat een HQ-stereogeluid biedt met comfortabele oorschelpen. Deze zijn er ook af te halen en kunnen gewa en worden. De headset bevat tevens een microfoon en komt begin deze maand uit voor 59,99 euro.

Logitech
Logitech

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou