Konami brengt Karaoke Stage in mei naar Europa | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Hoewel het tegenwoordig 'in' is om je gebrek aan zangtalent aan het hele land te laten horen, is het mi chien verstandiger en beter voor je medemens om eerst thuis flink te oefenen. Je kan hiervoor dure zangle en nemen, toonladders produceren met een vals pianootje of wachten op Karaoke Stage, de nieuwe meezinggame van Konami.

Karaoke Stage zal niet, zoals bijvoorbeeld de brakke Idols game van Codemasters, draaien om het op tijd indrukken van de juiste knopjes. Néé, in Karaoke Stage zal je middels de USB headset écht moeten zingen. De software herkent je timing, toonhoogte en volume en beoordeelt daarmee je zangkunsten. In de speciale showtime mode begin je in een kroeg met het uitblaten van enkele klanken, maar mits je goed genoeg je best doen, zal je op het poduim eindigen.

De tracklist die in het spel voor je klaar staat zal nog uitgebreider zijn dan in de Amerikaanse versie van het spel, dat in november onder de naam Karaoke Revolution verscheen. Het spel zal zowel rock, pop, ballads als R&B nummers bevatten, en kent ook een aantal karaokekla iekers om lekker om mee te schreeuwen.

Opvallend genoeg heeft ook Sony vandag haar zanggame Sing Star, dat om hetzelfde concept draait, officieel aangekondigd voor een release deze zomer. Sing Star biedt echter geen gerenderde 3D beelden maar de echte videoclips van de verschillende, vooral behoorlijk recente liedjes. De karaokefans zullen dus moeten kiezen deze zomer!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou