Kojima wil na MGS: Rising aan Zone of the Enders 3 werken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de vraag of het gerucht dat Zone of the Enders 3 in de maak is is op waarheid berust, antwoordde Kojima: "Dat is geen gerucht. Mijn team en ik willen een nieuwe ZOE ontwikkelen, maar het blijkt dat Kojima Productions over beperkte middelen beschikt als het gaat om teams en regi eurs."

Eerder had Kojima al aangekondigd dat Zone of the Enders 3 op komst is, maar dat de game uitgesteld werd om plaats te maken voor hogere prioriteiten. "Dus op dit moment hebben we nog geen tijd gehad om aan ZOE 3 te werken. Echter, nadat Metal Gear Solid Rising af is, zal ik er serieus naar gaan kijken," aldus Kojima. Zone of the Enders 1 en 2 waren snelle actiegames met robots in de hoofdrol die zijn verschenen op de Playstation 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou