Klassieke Lara Croft in screenshots Rise of the Tomb Raider | Gamer.nl

Klassieke Lara Croft in screenshots Rise of the Tomb Raider | Gamer.nl

Square Enix heeft nieuwe screenshots naar buiten gebracht van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

Ter viering van het twintigjarig bestaan van de franchise brengt Square Enix de 20 Year Celebration-editie exclusief naar PlayStation 4, bijna een jaar nadat Rise of the Tomb Raider voor Xbox One uitkwam.

Square Enix heeft tijdens Gamescom in totaal tien screenshots uitgebracht van de game, waaronder ook plaatjes van een kla ieke Lara Croft uit de eerste games.

Daarnaast zijn er ook screenshots verschenen van de Blood Ties-uitbreiding, die tegelijk met de 20 Year Celebration-editie van Rise of the Tomb Raider uitkomt. In deze uitbreiding verkennen spelers Croft Manor.

Tot slot neemt Lara het ook op tegen ondoden in twee screenshots van de Lara's Nightmare-uitbreiding die zich ook afspeelt in Croft Manor. Deze uitbreiding is ook inbegrepen in de 20 Year Celebration-editie en zal ook beschikbaar zijn op Xbox One en pc.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration komt op 11 oktober uit voor PlayStation 4. Eigenaren van de seizoenspas van de game op Xbox One en pc kunnen Blood Ties en Lara's Nightmare gratis downloaden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou