Killzone 3 krijgt toch geen coöperatieve modus voor vier spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Origineel bericht:

In Killzone 3 komt een aparte modus waarbij spelers met nog drie anderen bepaalde mi ies uit kunnen voeren. Dit blijkt uit een preview van het spel in FirstPlay. Er gingen reeds geruchten dat er naast een tweespeler modus ook een coöperatieve modus met vier spelers in Killzone 3 zou komen. FirstPlay, de gameshow voor het Europese PlayStation Network, bevestigt dit maar geeft verder geen details over hoe deze modus eruit komt te zien.

Killzone 3 is een first-person shooter die wordt ontwikkeld door de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla. In het derde deel gaat de strijd tu en de mensheid en de buitenaardse Helghast gewelddadiger dan ooit door. De gevechten vinden plaats in een grotere verscheidenheid aan locaties, waar de Helghast speciaal op uitgerust zijn. Zo beschikken ze deze keer over jetpacks waarmee ze het slagveld vanuit de lucht onveilig maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou