Brenda Romero's Empire of Sin uitgesteld naar dit najaar

Brenda Romero's Empire of Sin uitgesteld naar dit najaar

Empire of Sin, de nieuwe game van Romero Games, is uitgesteld naar dit najaar.

De strategiegame had eerst ergens komende lente uit moeten komen, maar moet nu in het najaar verschijnen. Een precieze releasedatum is er vooralsnog niet.

Brenda Romero, de vrouw van John Romero en mede-ontwikkelaar, liet weten: "Het levert veel uitdagingen op om een type game te maken die nooit iemand anders heeft gemaakt. Het kost tijd om alles precies goed te krijgen en het geeft ons een aantal unieke kansen. Ik ben dankbaar dat we de tijd nemen om het product af te maken."

Romero Games is de studio van legendarische Doom-ontwikkelaar John Romero en zijn vrouw Brenda Romero. De strategiegame speelt zich af in het Chicago ten tijde van de drooglegging in de vorige eeuw. Spelers bouwen hun eigen criminele organisatie op als één van de veertien beschikbare bazen en proberen zo de georganiseerde misdaad te leiden. Empire of Sin komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Rectificatie: Naar aanleiding van een persoonlijk bericht van Brenda Romero op Twitter hebben we de kop aangepast.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Na het zeer matige laatste jaar van 2019 kwa nieuwe titels lijkt de eerste helft van 2020 ook weer een leeg half jaar te worden. Met een bomvolle 2e helft van 2020. Goed om die pc upgrade langer uit te stellen na launch van de nieuwe lanceringen gpu’s van nvidia en amd. Jammer want ik had met veel plezier empire of sin kunnen spelen.

0

Aanbevolen voor jou