InFamous 2 zo goed als zeker in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de uitgave het Portugese Official PlayStation Magazine van deze maand wordt vermeld dat het volgende nummer informatie over InFamous 2 heeft. De ogen van het hoofdpersonage van InFamous, Cole MacGrath, zijn te zien met daaronder de melding dat het om een aankondiging van een vervolg op een exclusieve PlayStation-game gaat.

Eerder werd bekend dat Sony de URL infamous2thegame.com had vastgelegd. Ook heeft acteur David Sullivan eerder al aangegeven dat hij gevraagd was om de stem van hoofdpersonage Cole in te spreken van een vervolg op de game. Met de aankondiging van het PlayStation Magazine is het nu vrijwel zeker dat een vervolg op InFamous er aan zit te komen.

InFamous

InFamous is een sandbox-game over een enorme explosie die ervoor zorgt dat de stad Empire City wordt vernietigd. De stad is een grote chaos en de speler staat midden in deze chaos als Cole. Deze normale jongen beschikt opeens over unieke krachten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou