Indie-game Eufloria komt volgend jaar naar PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens ontwikkelaar Omni Systems wordt de versie die op PlayStation Network wordt uitgebracht meer dan een simpele overzetting van de PC versie. "Er zitten een groot aantal verbeteringen in vergeleken met de originele versie", meldt de ontwikkelaar. Zo heeft de PSN-versie van Eufloria verbeterde graphics, nieuwe gameplay-opties en nieuwe content.

"Tijdens de ontwikkeling van de PC-versie hadden we veel goede ideeën, maar die konden toen nog niet worden geïmplementeerd", aldus designer Rudolf Kremers. "De game werd ontwikkeld door twee personen. De uitgave op PlayStation Network maakt het mogelijk om nog meer ideeën te implementeren."

Eufloria

Eufloria is een minimalistische game gebaseerd op kleine monstertjes genaamd 'seedlings'. De speler heeft aan het begin van de game een boom en een gelimiteerd aantal seedlings die om een asteroïde heendraaien. De boom van de speler groeit tijdens het spel en maakt bloemen, die naar beneden vallen en weer nieuwe seedlings vormen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou