Illustrator van Fallout hint mogelijk naar nieuw deel | Gamer.nl

Illustrator van Fallout hint mogelijk naar nieuw deel | Gamer.nl

Fallout-illustrator Chris Avellone heeft plotseling een hoop afbeeldingen vrijgegeven, waaruit het idee ontstaat dat er misschien een nieuwe Fallout-game op komst is.

De afbeeldingen zijn gedeeld op de Facebook-pagina van de illustrator. Op de twintigste verjaardag van de Fallout-serie op 30 september plaatste Avellone de onderstaande Vault Boy-tekeningen.

Fallout

Een paar dagen hierna deelde de Fallout-illustrator een nieuwe profielfoto voor zijn Facebook-pagina, waarin een tekening te zien is van wat mogelijk de tekenaar zelf moet voorstellen die Vault Boy knuffelt met de woorden: "Ik heb je zo gemist."
Hierna volgde een afbeelding met dezelfde twee personages, waarin Chris Avellone duidelijk maakt dat hij zich bekeken voelt.

Dat de illustrator Vault Boy gemist heeft, zou kunnen betekenen dat het personage binnenkort terugkeert in een nieuwe Fallout-game. Dit is echter volledig speculatief, aangezien Bethesda dit niet heeft bevestigd.

Een aantal dagen geleden werd bekendgemaakt dat Fallout 4 VR gratis is bij aankoop van een HTC Vive tot 2 december, hoewel de game zelf pas vanaf 12 december gespeeld kan worden. De tekeningen zouden dus ook op deze game gericht kunnen zijn.

Vaultboy
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou