Hurk Deluxe-dlc Far Cry 4 nu beschikbaar op Xbox | Gamer.nl

Hurk Deluxe-dlc Far Cry 4 nu beschikbaar op Xbox | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De dlc is te vinden in de Xbox Marketplace, de PlayStation Store en zowel Steam als Uplay. Mensen die de seizoenspas van Far Cry 4 hebben gekocht hebben al toegang tot de dlc. Hij is echter ook los te koop op voorgenoemde platforms.

Hurk Deluxe voegt vijf nieuwe mi ies toe waar het personage Hurk de hoofdrol speelt. Hurk zat ook in Far Cry 3-dlc Monkey Busine . Verder voegt de dlc nieuwe wapens toe zoals een harpoengeweer genaamd "The Impaler".

Hurk Deluxe Pack is de derde dlc voor Far Cry 4, op de lancering kwam The Syringe uit, en onlangs bracht Ubisoft Escape from Durgesh Prison uit. Er volgen nog twee pakketten: Overrun, een pvp-modus en Valley of the Yetis, waar spelers een kamp moeten beschermen tegen een mysterieuze cult en yeti's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou