[hebben we al]MGS: Peace Walker drie weken vertraagd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Metal Gear Solid-game die exclusief uitkomt voor PSP had eigenlijk op 28 mei moeten uitkomen in Europa, maar om onbekende redenen is de game drie weken vertraagd. In Amerika komt de game eerder uit, namelijk op 8 juni. Er wordt daar een bundel uitgebracht van een groene PSP3000 met de game op UMD, een filmcoupon voor PlayStation Network en een memory-stick van 2 gigabyte. Er is op dit moment nog niet bekend of een dergelijke bundel ook in Europa uitkomt.

Vervolg

Metal Gear Solid: Peace Walker is een direct vervolg op Metal Gear Solid 3: Snake Eater en Metal Gear Solid: Portable Ops. De game speelt zich af in 1974 en volgt de weg van Big Bo naar het opzetten van de militaire natie Outer Heaven. Nieuw aan Peace Walker is de coöperatieve modus waarin vier spelers gezamenlijk het verhaal doorlopen en waarin ieder zijn eigen functie heeft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou