Halo: The Master Chief Collection krijgt leaderboards voor singleplayer | Gamer.nl

Halo: The Master Chief Collection krijgt leaderboards voor singleplayer | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Dat blijkt uit een nieuwe video van de bundel, die vanaf 14 november verkrijgbaar is. De leaderboards houden de score van spelers per mi ie bij binnen de verschillende Halo-games.

Zo is te zien wie momenteel de hoogste score heeft. Spelers kunnen een bepaalde score aanmerken als de prestatie die zij graag willen verbeteren. Vervolgens staat rechts onderin het scherm hoe hun huidige score zich verhoudt tot die van de als 'rivaal' ingestelde speler. 

The Master Chief Collection biedt naast HD-versies van Halo 1 en 2, een opgepoetste versie van Halo 3 en het vierde deel ook toegang tot de bèta van Halo 5 die 29 december van start gaat. Deze multiplayertest loopt tot 18 januari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou