Half-Minute Hero waarschijnlijk naar XBLA | Gamer.nl

Half-Minute Hero waarschijnlijk naar XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Details over Half-Minute Hero: Super Mega Neo Climax Edition ontbreken momenteel. Het zou kunnen gaan om een vervolg op het PSP-exclusieve origineel, een herziene editie van het origineel  of om het vervolg dat tot op heden alleen in Japan is verschenen. 

Het origineel, Half-Minute Hero, werd begin vorig jaar uitgebracht. In Half-Minute Hero moet gestreden worden voor de mensheid en zoals de naam al impliceert, moeten mi ies in dertig seconden opgelost worden. De wereld is verwoest en alleen door het verleden te beïnvloeden, kan het heden aangepast worden. In het spel worden vier verschillende verhaallijnen doorlopen met elk een eigen speelstijl, variërend van een RPG tot een shooter tot aan een actiegame.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou