GTA 6 speelt zich volgens geruchten af in Miami en Zuid-Amerika | Gamer.nl

GTA 6 speelt zich volgens geruchten af in Miami en Zuid-Amerika | Gamer.nl

Volgens een anonieme bron speelt GTA 6 zich af in Miami en Zuid-Amerika.

Op YouTube vertelt dat een anonieme bron heeft laten weten dat GTA 6 zich af zal spelen in Miami en Zuid-Amerika. Volgens The Know heeft de bron ze genoeg informatie geleverd om ze te laten denken dat de informatie echt is, maar dit bewijs wordt niet gedeeld.

Wel krijgen we te horen dat het project de codenaam ' Project Americas' krijgt. Dit is waarschijnlijk omdat het volgens de geruchten mogelijk is met een vliegtuig te reizen tu en Noord- en Zuid-Amerika. Mogelijk zal de game gaan over de drugskartels van dit gebied . Of de gebieden in Zuid-Amerika vrij verkend kunnen worden, of dat het slechts beschikbaar is voor lineaire mi ies, is nog onbekend.

Ook zijn er geruchten dat de protagonist van GTA 6 een vrouw gaat zijn. Echter wordt gemeld dit nog niet vast staat en nog kan veranderen. Ook is het mogelijk dat zij niet het enige speelbare personage is in de game.

Ontwikkeling van Project Americas is volgens de bron nog in een vroeg stadium en verschijnt vermoedelijk pas rond 2021 of 2022.

In Poll van de Week vroegen wij jullie laatst in welke stad GTA 6 zich af moet gaan spelen en jullie voorkeur ging naar Amsterdam, met Vice City als tweede keus.

Of het echt Miami wordt of de GTA-variant Vice City is nog onbekend. Hoewel Vice City een fictieve versie is van Miami, bestaat de echte stad ook in de wereld van GTA en wordt er wel eens naar verwezen. Ook weten we nog niet in wat voor tijdlijn het spel zich moet afspelen.

De eerstvolgende game van Rockstar is Red Dead Redemption 2. De westerngame had eigenlijk deze lente moeten verschijnen, maar heeft nu een releasedatum van 26 oktober gekregen.

Poll van de Week
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou