Gratis uitbreiding Black Desert Online maakt game groter | Gamer.nl

Gratis uitbreiding Black Desert Online maakt game groter | Gamer.nl

De mmo Black Desert Online krijgt vandaag een gratis update die de grootte van de spelwereld zo'n 30 procent groter maakt.

De Mediah Expansion voegt ook meer dan duizend nieuwe mi ies, nieuwe guild mi ies, nieuwe wapens en armor toe. Ook is er een nieuwe eindbaas, Kzarka, die honderden spelers tegelijk aan kan. Spelers kunnen ook Alchemy Stones maken waarmee ze bonu en krijgen voor Attack, Defense of Life.


Gamer.nl heeft ook van een bron bij uitgever Daum Games gehoord dat de nieuwe kla en Blader en Plum medio april worden toegevoegd. Deze datum is echter nog niet definitief.

Black Desert Online is een Koreaanse mmo waarin spelers hun eigen personages kunnen creëren en onder andere kunnen vi en, ruilen en gebruik kunnen maken van een craft systeem. De game wordt niet als free-to-play titel uitgegeven. Spelers kunnen eenmalig voor het spel betalen en zelf kiezen of zij nog extra geld willen uitgeven aan zogeheten ‘boosters’. De game is sinds 3 maart beschikbaar. Lees onze review in proce .

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou