Gratis geld en updates in GTA Online | Gamer.nl

Gratis geld en updates in GTA Online | Gamer.nl

GTA Online: Business week geeft spelers gratis geld, kortingen, nieuwe voertuigen en meer.

Spelers die inloggen op GTA Online ontvangen 250.000 GTA$ voor niets. Verder ontvangen ze tot en met 14 mei 150.000 GTA$ per opvolgende dag. Alles samen maakt dit 1 miljoen GTA$.

Ook ontvangen ze het Vanilla Unicorn-t-shirt en de Black Ammo-Nation-cap als acce oires voor hun personages. Daarnaast krijgen spelers een hint die ze de juiste richting opstuurt voor de Double-Action Revolver, een wapen ontworpen om de komst van Red Dead Redemption 2 te vieren.

Bovendien zijn er nieuwe voertuigen toegevoegd. De Overflod Tyrant wordt beschreven als een 'testament aan menselijke vindingrijkheid'. Spelers kunnen de wagen exclusief kopen bij Legendary Motorsport.

Daarnaast is ook de Vapid Dominator GTX toegevoegd met de omschrijving 'half brute kracht, half uitstekende performance en 100% Amerikaans'. Deze auto kan gekocht worden bij de Southern San Andreas Super Autos.

GTA Online

Bovendien krijgen spelers dubbele cash en RP-beloningen voor Contact Mi ions, Rockstar Stunt Races en Special Vehicle Circuits. tenslotte zijn er kortingen op verscheidene voertuigen, upgrades en properties in het spel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou