Call of Duty: Warzone officieel onthuld

Call of Duty: Warzone officieel onthuld

Activision en Infinity Ward hebben de op zichzelf staande battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare officieel onthuld. Call of Duty: Warzone is free-to-play, cross-platform en vanaf morgenavond speelbaar.

De map van Warzone heet Verdansk en bestaat uit ruim driehonderd verschillende locaties, sommige bekend uit eerdere games. De game laat dan ook 150 spelers toe in twee modi. Een cirkel van gas sluit zich langzaam en spelers krijgen de beschikking over voertuigen als de ATV, helikopters, SUV's, vrachtwagens en de Tactical Rover. Teams bestaan uit drie personen.

De eerste modus is Battle Royale, een vrij standaard modus waarbij spelers looten en vechten tot de laatste speler overblijft. Spelers verdienen tijdens het spelen geld, dat ze kunnen uitgeven bij Buy Stations voor killstreaks, self-revive kits en redeploy tokens.

De tweede modus, Plunder, bevat dezelfde kenmerken maar draait volledig om het verzamelen van geld. Spelers kunnen elkaar geld bemachtigen door ze neer te schieten en degene met het hoogste bedrag aan het einde van een potje wint.

Naast plunder introduceert Warzone een aantal andere mechanieken. Zo zijn en contracts om geld en andere spullen te verdienen. Spelers moeten bijvoorbeeld een aantal supply boxes verdienen of zoals in de modus Domination bepaalde punten op de map veroveren.

Een andere nieuwe mechaniek is de Gulag. In de gevangenis nemen spelers het in een-tegen-een-gevechten tegen elkaar op wanneer ze sterven, met de kans op een respawn.

Tot slot telt alle gemaakte progressie in Warzone voor Modern Warfare voor bezitters van die game. Spelers die Warzone spelen en Modern Warfare later aanschaffen krijgen alsnog de verdiende XP.

Call of Duty Warzone is morgen vanaf 17:00 uur speelbaar voor bezitters van Call of Duty: Modern Warfare. Anderen kunnen om 20:00 uur aan de slag.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fortnite in een modern jasje, lol. Laat ik aan mij voorbij gaan, wacht liever nog 11 dagen op Doom Eternal :D Maar ik zou eerder Warzone gaan spelen dan Fortnite, dat wel, wie weet misschien ooit.

0
test

@Linksquest Really? Niet apex of pubg, maar een fortnite vergelijking? Of stop jij alle battle royale games in een jasje :-)

0
test

@Linksquest Van wat ik heb gezien lijkt het meer op de br van Battlefield V, Firestorm.

0
test

Zat net ff naar Ninja te kijken op Mixer, ziet er toch wel erg vet uit, ga hem zeker proberen

0

Aanbevolen voor jou