Ghostbusters voor Xbox 360 en PC verschijnt op 23 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony sloot begin mei een deal met Atari om de Ghostbusters: The Videogame uit te brengen. De game is tijdelijk exclusief voor de PlayStation 2 en 3, maar op 23 oktober liggen dus ook de andere versies in de winkels.In de Verenigde Staten kwamen alle versies gelijktijdig uit. Daarop besloten diverse winkels in Nederland de Xbox 360-versie van Ghostbusters: The Videogame te importeren en alsnog hier te verkopen.

Spokenjager in wording

In Ghostbusters: The Videogame kruip je in de huid van een naamloze spokenjager, die de fijne kneepjes van het vak nog moet leren. De game kenmerkt zich door de implementatie van de licentie. Zo keren alle bekende personages uit de film terug, evenals de originele muziek, stemmen en locaties.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou