Gerucht: Autorijden in Fortnite is vanaf 21 juli mogelijk

Gerucht: Autorijden in Fortnite is vanaf 21 juli mogelijk

Volgens dataminer Hypex is het binnenkort mogelijk om in auto’s te rijden in Fortnite. Dat claimt hij op Twitter.

Chapter 2 Season 3 is een paar weken geleden van start gegaan en heeft een groot deel van de map onderwater gezet. Nu is het waterpeil langzaam weer naar beneden aan het zakken en als het water genoeg gezakt is kunnen spelers aan de slag met de auto's die over de map verspreid zijn.

Oplettende fans hadden al auto’s al in de trailer van het nieuwe seizoen kunnen vinden en volgens dataminer Hypex is het vanaf 21 juli mogelijk om in deze auto's te gaan rijden.

Er zullen vier soorten auto’s naar Fortnite komen: de Whiplash (kleine auto),de Prevalent (normale auto),de Mudflap (grote auto) en de Bear (truck). Deze voertuigen hebben allemaal verschillende statistieken en benzine capaciteit.

Epic Games heeft zelf nog niets officieel aangekondigd. Fortnite Chapter 2 Seasons 3 is nu uit, lees hier meer informatie over het nieuwe seizoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op het bouwen na vind ik het eigenlijk best een goede game. Maar ik ben niet goed genoeg met het bouwen en editen vergeleken met veel andere spelers. En als ik niet op hoog niveau mee kan doen stop ik ermee. Ik houd er niet van om een mediocre gamer te zijn, ik wil bij de beste horen. Natuurlijk moet je oefenen, maar net als met een RTS game ga ik dit gewoon nooit leren.

0
test

@garciagarcia Heb eigenlijk ook wel hetzelfde. Speel Fortnite BR al sinds launch en in het begin kon ik nog aardig meekomen met mijn basic bouwskills maar heb de laatste 3/4 seizoenen weinig gespeeld want de skill gap was te groot. Ik merkte dat bijna iedereen die ik tegen kwam wel aardig kon bouwen waardoor ik niet alleen met mijn schiet skills en basis bouwkunsten in de buurt kon komen. Erg jammer want had veel plezier gehad in Fortnite. Heb ook niet meer de tijd om veel uur in het leren van bouwen te steken om maar enigszins mee te komen met de rest.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@garciagarcia na veel zeuren van vrienden had ik het toch geprobeerd. Ik schoot op iemand, die zette meteen 16 muren neer. Dit was het moment dat ik zeker wist dat het spel niks voor mij is.

0
test

@Millman7 hahaha exact. Je schiet op iemand en voor je het weet heeft diegene een toren gebouwd waar je u tegen zegt..

0

Aanbevolen voor jou