Division 2-baas na twee maanden pas gevonden

Division 2-baas na twee maanden pas gevonden

The Division 2 zit vol met geheime loot en bazen en de één is moeilijker te vinden dan de andere. Zo is er pas twee maanden na de release van de eerste href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/meer-details-over-alle-gratis-dlc-voor-the-division-2/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">dlc</a> een geheime baas ontdekt.

Trick Dempsey, mede-ontwikkelaar van The Division 2, was tijdens een wekelijkse Ubisoft/The Division2-stream benieuwd of iemand de eindbaas al gevonden had. Op Google vond hij namelijk geen hints of video's die erop wezen dat deze al ontdekt was. "Ik zie niks, helemaal niks, geen aanwijzingen of wat dan ook dat hij is gevonden", vertelt Dempsey. Reden genoeg voor de ontwikkelaar om een aantal hints van de geheime eindbaas los te laten.

De eindbaas is te vinden in de Manning National Zoo-missie, maar was blijkbaar iets té goed verstopt. "Hij is er écht, ik heb hem zelf getest, sterker nog, ik heb het net nóg een keer getest omdat ik aan mezelf begon te twijfelen. Man man man, wat is hij moeilijk te vinden, maar het is het zeker waard", zegt Dempsey. Hij geeft de kijkers vervolgens een tip om de baas te vinden. "De tip die ik de kijkers wil meegeven, is dat wanneer in een missie zit en er komt een moment waarop je bijna een voetbalveld lang niks hoeft te doen, is er meestal wel iets verstopt", aldus Demspey.

Watch on YouTube

Nog geen twee uur na het vrijgeven van de hint, dook er een video op Reddit op waarin de baas werd ontdekt. De eindbaas gaat onder de naam The Agony en is zwaar bepantserd. Spelers dienen een aantal bijenkorven kapot te schieten en moeten vervolgens naar het bijen- en vlinderverblijf gaan om de baas te voorschijn te laten komen.

Behoefte aan The Division 2 tips en tricks? Leeshiereen handig artikel van onze zustersite insidegamer.

The Division 2 is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver wat

0
test

@geeMc vanochtend nieuws dat een man pas gevonden was nadat hij al 8 jaar dood was in zijn apartement. Zijn hond lag er verhongerd naast.

0
test

@denver snap alleen niet wat het hier te maken heeft

0

@denver volgens mij heb je alleen de titel gelezen XD het gaat om een eindbaas in de game niet de baas van the division zelf XD maar die baas hebben ze goed verstopt dan

0
test

@denver LoL totaal niet relevant hier in de game wereld, maar wel reactie van de week voor mij. :D

0

@Devenace Ieder zijn humor zullen we maar zeggen

0
test

@denver Lekker hoor. [img]https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.Y60CBK4d-S_yQq_BQb5XtwHaGU&pid=Api[/img]

0
test

Yes random nieuws berichten delen!! Hier houden we van.

0

Aanbevolen voor jou