Geheim bericht op speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X gevonden

Geheim bericht op speciale Cyberpunk 2077 Xbox One X gevonden

Fans hebben een geheim bericht op de officiële Xbox One X-console gebaseerd op Cyberpunk 2077 gevonden.

Op de achterkant van de console staan de woorden Uniform, Victor, Mike en Echo afgebeeld in een lijst. De eerste letters van de vier woorden vormen 'UVME'. Op Reddit heeft men achterhaald dat daarmee wordt bedoeld dat men een uv-licht op de console kan schijnen voor een geheime boodschap.

Hoewel fans eerst verwachtten dat het onderdeel was van een AR-game rondom Cyberpunk 2077, bleek het uiteindelijke resultaat een stuk simpeler te zijn. Door een uv-licht op de console te schijnen, kan men in het Engels de zin "veel talen, één boodschap" lezen, met vervolgens in vijftien verschillende talen een dankjewel.

Eerder werd al aangekondigd dat de Night City-livestream rondom Cyberpunk 2077 is uitgesteld naar 25 juni. Dan wordt er meer getoond van de langverwachte nieuwe game van CD Projekt Red. Het spel komt op 17 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, en later ook op Google Stadia.

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Geweldig, echt leuk bedacht. Ik hoop dat CD project RED altijd zo consumer friendly blijft en nooit vergeet wie hun groot heeft gemaakt (userbase). Alhoewel ik the Witcher nooit echt supertof heb gevonden (Witcher 3 moet ik nog proberen) ben ik wel echt benieuwd naar Cyberpunk. Het is voor mij een grote plus dat de speelwereld niet zo groot is als de witcher maar wel veel levendiger. Ben benieuwd, laat maar komen naar de stadia!

0
test

@2pacolypse Maar heeft cd project red dit gedaan of microsoft sinds hun de console gemaakt hebben.

0

@hulstpower ik denk een samenwerking.

0

Aanbevolen voor jou