Geen Terroristen en Counter-Terroristen in Counter-Strike | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Over niet al te lange tijd zal het CPL wereld kampioenschap van start gaan. Er zal een speciale versie van Counter-Strike gebruikt worden met een aantal veranderingen. Zo zullen de woorden "terrorist" en "counter-terrorist" vervangen worden door de naam van de clans. In-game teksten waar T en CT stonden zijn vervangen door woorden waar staat "offensive team" en "defensive team." en het woord "bomb" is vervangen door "device" en de wavjes die het geluid van een explosie lieten horen zijn verwijderd. De vijfde verandering lees je hieronder.5. Models are now forced and the entire offensive and defensive teams can choose only one model per team.

The action of the game now gravitates around a team trying to activate a communication device and the other team attempting to prevent that.

Mi chien is het ook een idee om de kogels te vervangen door propjes en in plaats van zwarte kleding mi chien een strak roze pakje met een groot vredesteken. En natuurlijk overal witte vredesduiven, het is tenslotte Counter-Strike...
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou