Geen Online Pass vereist voor Syndicate | Gamer.nl

Geen Online Pass vereist voor Syndicate | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De reden hiervoor is dat EA zo min mogelijk barrières op wil werpen voor spelers om Syndicate uit te proberen en van mening is dat de coöp een groot deel is van die ervaring. "De coöp maakt hier net zo veel deel van uit. We willen dat iedereen die een exemplaar heeft de hele game kan ervaren", aldus Jeff Gamon van EA.

Het beleid van EA is om voor ieder van zijn games een Online Pa te hanteren, dit geldt echter alleen voor eigen titels. Syndicate is onderdeel van het EA Partners-programma, waarin de uitgever een samenwerking is aangegaan met The Darkne -ontwikkelaar Starbreeze.

"Een andere reden is mi chien dat we vertrouwen hebben in de lengte van het online gedeelte", aldus Gamon. Hij stelt dat het zo'n 6 à 7 uur duurt om de coöp uit te spelen. Dit, samen met de singleplayer, betekent volgens hem hopelijk dat er aanvankelijk niet veel exemplaren tweedehands worden verkocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou