[geen nieuws, hebben origineel gerucht nooit gehad]Valve: 'Half Life Ep. 3 niet de verrassing van de show' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De datum op het logo was 14 juni en dat is dezelfde datum als het begin van de E3. Gabe Newel de directeur van Valve, laat weten dat het hele logo nep was en de aankondiging dus niet legitiem. Vorige week kondigde Valve via een email aan dat Portal 2 vervangen is door een verra ing die ze aan het publiek bekendmaken op de E3. Wat deze verra ing dan wel is wordt hevig over gespeculeerd op het internet. Valve weet wederom een hele rits aan verdenkingen te ontketenen bij de fans, net als de toenmalige portal update.

Het mysterie

Op internet wordt erg mysterieus gedaan over een nieuwsbericht op het officiëleTeam Fortre 2 blog. Zo moet er een verborgen boodschap zitten in het plaatje boven een nieuwsbericht van 9 maart 2010. Het plaatje zou hinten naar Valve's nieuwe game. Wat Valve als verra ing heeft, dat wordt volgende week uit de doeken gedaan tijdens de E3 beurs in Los Angeles.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou