'Geen informatie of beelden over Nintendo Switch-games dit jaar' | Gamer.nl

'Geen informatie of beelden over Nintendo Switch-games dit jaar' | Gamer.nl

Nintendo maakt dit jaar mogelijk niets bekend over games voor hun nieuwe console, de Nintendo Switch.

Takashi Mochizuki, een bewezen tech-journalist van de Wall Street Journal, claimt op Twitter dat hij die informatie van Nintendo heeft vernomen. Naast games maakt Nintendo dit jaar ook niets bekend over de technologie in het apparaat, waaronder de vraag of er een regiovergrendeling op zit.

Gisteren werd de Switch onthuld, Nintendo's nieuwe console. Het apparaat heeft een eigen scherm, waardoor games onderweg gespeeld kunnen worden, maar ook een docking station waar de console in geplaatst kan worden om games op televisie te spelen.

Tijdens de aankondiging werden beelden van een aantal games getoond, al is niet duidelijk of het om echte games ging, of beelden die vooral het concept van de Switch moeten uitleggen. Naast het eerder bevestigde The Legend of Zelda: Breath of the Wild, werden ook The Elder Scrolls 5: Skyrim, een nieuwe driedimensionale Mario-platformer, NBA 2K en mogelijke remasters van Mario Kart 8 en Splatoon getoond.

Als Nintendo dit jaar niets meer bekendmaakt over de Switch, is dat vermoedelijk om de verkoop van Pokémon Sun en Moon en de NES Mini niet in de weg te zitten met de feestdagen. Daarnaast wil Nintendo mi chien vanuit een strategisch oogpunt dichterbij de release van de Switch in maart 2017 details bekendmaken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou