Geen dedicated servers in Command and Conquer 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Sam Ba van Electronic Arts komt dit door de centrale opslag van data die de game gaat gebruiken. "Als je naar een vriend of naar een internetcafé gaat kun je gewoon gebruik maken van je Command & Conquer 4-profiel en alle zaken die je al hebt vrijgespeeld. Dat staat op een server en hierdoor is het onmogelijk om dedicated servers te ondersteunen." Dit betekent dat ook LAN-games niet op een dedicated server gespeeld kunnen worden.

Ophef

Vorig jaar ontstond er bij PC-gamers ophef om het feit dat Call of Duty: Modern Warfare 2 geen dedicated servers toeliet. Ontwikkelaar Infinity Ward gaf aan liever te vertrouwen op zijn eigen servertechnologie. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight is het nieuwe deel in de bekende RTS-serie. Veranderingen ten opzichte van vorige delen zijn onder andere de toevoegingen van verschillende kla en en mobiele basi en.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou