In de toekomst mogelijk Switch-versies voor Borderlands

In de toekomst mogelijk Switch-versies voor Borderlands

Tijdens een href="https://www.youtube.com/watch?v=BtoSTEJ062s" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Borderlands-stream</b></a> werd Paul Sage, creatief directeur van Borderlands 3, gevraagd of Borderlands in de toekomst eventueel beschikbaar komt voor de Switch. Uit de reactie van Sage is te concluderen dat de mogelijkheid bestaat.

"Zeg nooit, nooit", reageerde Sage. Een mogelijke Switch-port wordt dus niet uitgesloten. Randy Pitchford, hoofd van Gearbox, gaf eerder in een Tweet aan dat hij zijn spellen dolgraag op de Nintendo Switch ziet verschijnen. Borderlands 3 trok meer spelers aan dan elke andere pc-game van Gearbox, ooit, zegt Pitchford. Een release op de Switch klinkt dus niet zo gek en de studio lijkt hier voor open te staan.

De pc-versie van Borderlands 3 is tot april 2020 exclusief verkrijgbaar op de Epic Games Store. Dit heeft voor een hoop commotie gezorgd rondom de release van het derde deel uit de Borderlands-reeks. Een mogelijke Switch-port van Borderlands-titels kan de studio weer wat positieve media aandacht opleveren.

Eerder werd er tijdens de Borderlands Show aangekondigd dat er in oktober een gratis evenement beschikbaar komt voor het derde deel van de populaire lootshooter.

Borderlands 3 is reeds verkrijgbaar voorpc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien The Wither 3 switch versie, zou ik durven zeggen dat borderlands 1 en 2 sowieso wel geport kunnen worden. Ben zelf niet de grootste fan van shooters in handheld met de switch. De joysticks vind ik daar de klein voor. En wat betreft docked pak ik dan liever de laptop erbij. Als ik dan toch thuis ben...

0

@Millman7 deel 1 en 2 zijn beiden x360 titels en de Switch is sterker dan de Xbox. Dus daar bestaat geen twijfel over. Borderlands 3 moet ook mogelijk zijn.

0

Aanbevolen voor jou