GDC 2021 bestaat uit verschillende digitale evenementen

GDC 2021 bestaat uit verschillende digitale evenementen

Game Developers Conference 2021 bestaat uit verschillende digitale evenementen. Dat laat de organisatie weten in een href="https://gdconf.com/news/new-approach-2021-family-gdc-events-and-more" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bericht </a>op de website.

"Terwijl GDC zijn vijfendertigste jubileum viert organiseren we - in plaats van alles in een week te stoppen - een reeks aan online GDC-evenementen met gecureerde, hoogwaardige content die flexibeler en toegankelijker is", zegt manager Katie Stern. "Ook ontwerpen we evenementen die de kracht van virtuele conferenties benutten, inclusief eenvoudigere opties om te netwerken."

Tot en met juli staan er verschillende evenementen op de planning. Zo vindt 4 en 5 maart de GDC Masterclass plaats, waarbij grote namen uit de game-industrie workshops geven. Tussen 15 en 19 maart vindt de GDC Showcase plaats, met colleges, Q&A's, interactieve panels en podcasts.

Het reguliere GDC 2021 vindt plaats tussen 19 en 23 juli. Dit jaar richt het evenement zich op educatie in community's laten groeien, netwerken en 'een viering van waar GDC voor staat. Ook keren de Independent Games Festival and Game Developers Choice Awards terug, de jaarlijkse awards voor games.

Tot slot zegt de organisatie in de tweede helf van het jaar meer 'GDC-branded' evenementen te organiseren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel fijn dat het verschillende zijn. Anders gaat het snel vervelen!

0

Aanbevolen voor jou