Games geschikt voor twee Wii U GamePads pas na lancering console | Gamer.nl

Games geschikt voor twee Wii U GamePads pas na lancering console | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Asymmetrisch gamen is de volgende grote stap vooruit, net zoals actief gamen dat was toen we de Wii lanceerden. (…) We denken dat ontwikkelaars zich daar eerst op richten, daarna zullen er meer ervaringen komen met twee GamePads", stelt Fils-Aime. Hij zegt dat geruime tijd na de lancering men pas games kan verwachten die van twee GamePads gebruik maken. Games moeten hier specifiek voor ontwikkeld worden.

Fils-Aime laat zich daarnaast uit over de lancering van Wii U. Het gebrek aan consoles bij de Wii-lancering was volgens hem een eenmalige ervaring. "We willen dat alle consumenten die een Wii U op de dag van de lancering willen kopen tevreden worden gesteld." De prijs van de console bij de lancering moet volgens hem in balans zijn en gelijk staan aan de waarde van het product, bij de lancering van 3DS klopte dit volgens hem niet. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou