GamersFirst komt met details over bèta APB: Reloaded | Gamer.nl

GamersFirst komt met details over bèta APB: Reloaded | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Om je te aan te melden voor de bèta hoef je alleen je e-mailadres achter te laten op onze website, in het vakje 'Houd mij op de hoogte'. Zorg er wel voor dat we je ook echt op dat e-mailadres kunnen bereiken. Dat is de eerste stap die je moet zetten om in aanmerking te komen", zo valt te lezen op de officiële website

Volgende stap

"Twee weken voordat de gesloten bèta van start gaat krijg je een e-mail met daarin een link om je bèta-aanvraag te activeren. We zullen je om een hoop aanvullende informatie vragen, waaronder je DxDiag (als je niet weet wat dat is, dan ben je mi chien geen geweldige kandidaat voor de bèta) en wat andere zaken. Zodra we de data die je ons stuurt hebben geverifiëerd sturen we je de daadwerkelijke toegangscode voor de bèta." Gamersfirst zegt tot nu toe ongeveer 20.000 aanmeldingen gehad te hebben en laat weten zes- tot achtduizend spelers toe te willen laten tot de bèta. 

APB werd in de zomer van vorig jaar gelanceerd maar werd enkele maanden daarna alweer offline gehaald. Daarna bleef de toekomst van het spel (en zijn ontwikkelaar Realtime Worlds) lange tijd onzeker. K2 Networks, eigenaar van GamersFirst, besloot echter in november de rechten van het spel over te nemen en het dit jaar via een herziene versie opnieuw te lanceren.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou