Gameplay van PS4-game Tearaway Unfolded getoond | Gamer.nl

Gameplay van PS4-game Tearaway Unfolded getoond | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Tearaway Unfolded is een nieuwe versie van de Vita-game Tearaway uit 2012. Het is tegelijk het PlayStation 4-debuut van ontwikkelaar Media Molecule, dat eerder de LittleBigPlanet-games maakte. Tearaway Unfolded komt in 2015 uit op de PlayStation 4.

Tearaway is een driedimensionale platformer waarin spelers allerlei puzzels moeten oplo en. Deze puzzels werken op basis van zwaartekracht, en hebben vaak een goede timing nodig. Uniek aspect van de Vita-versie is dat spelers hun vingers op de touchpad gebruiken om invloed te hebben op de spelomgeving. In de PS4-versie wordt dit met de touchpad van de DualShock 4-controller gedaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou