Nieuws
Pokemon Sun

Game Freak wil meer remakes van Pokémon-games maken

Welke games aan de beurt zijn is niet bekend

Geschreven door Peter Paardekooper op

Junichi Masuda, componist en producer van verschillende Pokémon-games, heeft laten weten dat hij geïnteresseerd is in het maken van meer remakes van oudere games uit de serie.

Dat deed hij in een interview met IGN. "Ik denk dat het maken van remakes als FireRed en LeafGreen nog steeds een aspect is waar we in geïnteresseerd zijn", aldus Masuda. "Virtual Console heeft ons voor het eerst een mogelijkheid gegeven om pokémon uit de eerste generaties over te kunnen zetten naar de huidige. Dat was voorheen simpelweg niet mogelijk."

De eerste remakes van Pokémon kwamen uit in 2004, in de vorm van FireRed en LeafGreen. Ook de tweede generatie werd opnieuw gemaakt, met HeartGold en SoulSilver in 2010, en de derde generatie kreeg in 2015 een update in de vorm van Omega Ruby en Alpha Sapphire. Of Game Freak de vierde generatie Pokémon-games van remakes wil voorzien, of terug wil naar de eerste generatie, liet Masuda niet weten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer: 'Vr-games zijn nu vooral demo's en experimenten' Wereldwijd 47,4 miljoen exemplaren van PlayStation 4 verscheept
0

Reacties op: Game Freak wil meer remakes van Pokémon-games maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.