Fysieke uitgave Shovel Knight twee weken uitgesteld | Gamer.nl

Fysieke uitgave Shovel Knight twee weken uitgesteld | Gamer.nl

De fysieke uitgave van Shovel Knight is uitgesteld naar 30 oktober. Dit laat ontwikkelaar Yacht Club Games weten in een nieuwe blogpost.

De oorspronkelijke releasedatum stond op volgende week, maar deze datum is dus geschrapt. De fysieke Xbox One-versie van de game is volledig van de baan. “We hebben echt ons best gedaan, maar door beleidsvormen op het gebied van uitgeven op de Xbox One, kunnen we dit niet waarmaken”, aldus Yacht Club Games. De studio geeft wel aan te blijven werken aan een eventuele fysieke kopie van het spel voor de Xbox One. De fysieke versie van de game op PlayStation Vita is daarnaast uitgesteld tot een nog niet bekende datum in 2016.

De prijs voor Shovel Knight is verhoogd naar 24,99 dollar. Winkelketens claimden dat de game met een lagere prijs niet in de winkelschappen kwam te liggen. Yacht Club Games heeft daarom besloten de prijs te verhogen. Een prijs in euro’s is nog niet bekend.

Shovel Knight komt op 30 oktober fysiek uit voor 3DS, Wii U, PlayStation 4 en pc. De uitgave van het spel bevat de uitbreiding Plague of Shadows en daarnaast krijgen spelers de volledige soundtrack van het spel er bij. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou