Fox onthult Family Guy Online | Gamer.nl

Fox onthult Family Guy Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om wat voor game het gaat is onduidelijk, mogelijk betreft het een ma ively multiplayer online-game van de populaire animatieserie. Fox geeft zelf echter nog geen informatie vrij over de game. Wie zich registreert krijgt binnenkort meer informatie over de game. Bij de registratie wordt wel geadviseerd ter voorbereiding op de bèta de browserplugin Unity te downloaden en te installeren, wat erop wijst dat Family Guy Online een browsergame is.

Begin februari kondigde Activision bij monde van CEO Eric Hirshberg tijdens een conferentie voor investeerders aan ook aan een Family Guy-game te werken. Details werden toen niet verschaft. Family Guy Online en het Family Guy-project van Activision zijn hoogstwaarschijnlijk echter twee verschillende projecten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou