Forza Horizon 4 krijgt battle royale-modus

Forza Horizon 4 krijgt battle royale-modus

Racegame Forza Horizon 4 ontvangt vandaag een gratis battle royale-modus.

De modus heet The Eliminator en plaatst 72 spelers tegenover elkaar om rond te racen door de open spelwereld gebaseerd op Groot-Brittannië. Iedereen begint in een 1965 Mini Cooper, maar door eerste te worden in races tegen andere spelers kan men kiezen tussen een upgrade voor de huidige wagen of het ontvangen van de auto van de tegenstander. De verliezer van zo'n race wordt gediskwalificeerd.

Ondertussen wordt het speelgebied steeds kleiner. Uiteindelijk moeten alle overgebleven spelers een laatste race tegen elkaar houden om de 'Eliminator' te kunnen worden genoemd.

Het is opvallend dat Forza Horizon 4 een battle royale-modus krijgt; normaliter wordt de modus aan shooters toegevoegd. Hoe dan ook verschijnt The Eliminator vanavond voor de game op pc en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben erg benieuwd hoe dit gaat werken, is dit een checkpoint race met zone? Of komt er steeds een nieuwe finish waar iedereen als een gek heen moet? Of krijg je steeds een tegenstander die je 1v1 moet verslaan? Snap ook niet helemaal hoe je bijvoorbeeld de auto van de tegenstander zou kunnen kiezen? Als je als eerste wint, kan je dan uit 71 auto's kiezen, of kan je alleen van de afgevallen auto's kiezen? Ga dit zeker vanavond even checken, klinkt erg interessant!.

0
test

@MelvinChowder er wordt duidelijk in enkelvoud gesproken dus het is veilig aan te nemen dat het om 1v1 gaat. Zo niet dan is het artikel warrig

0
test

@Millman7 Hmm mijn verwarring ligt denk aan de zinnen "plaatst 72 spelers tegenover elkaar" en "races tegen andere spelers". Hierin kan ik nog niet uitmaken of het een 1v1 race betreft, enigste zin die dit lijkt te benoemen is "het ontvangen van de auto van de tegenstander", maarja je bestuurd maar 1 auto, dus is logisch dat je er maar 1 kan kiezen, maar hoe groot je keuze is na elke race is mij niet duidelijk.

0

Misschien betekent hier wel "als je de race wint" wie overblijft als laatste en dan kan je de auto van de nr2 krijgen?? Anyway ik vind het een leuk idee. Jammer dat ik geen Forza heb.

0

Aanbevolen voor jou