Welke Porsches het betreft is nog onbekend, wel zegt Microsoft dat er klassieke en moderne Porsches aan de game worden toegevoegd met de Porsche Expansion Pack. Uit een vrijgegeven screenshot blijkt dat in elk geval de Porsche Sport Classic uit 2010, de Porsche Boxster S uit 2010 en de Porsche 911 Sport Classic uit 2010 via de uitbreiding naar de game komen. De prijs van de uitbreiding is nog onbekend.

Porsches zaten aanvankelijk niet in de game, omdat het automerk een exclusiviteitsdeal heeft met Electronic Arts. EA, Porsche en Forza-ontwikkelaar Turn10 hebben nu een overeenkomst gesloten. "EA wilde Porsche naar Forza Motorsport brengen," vertelt Turn10's Dan Greenawalt, "ze waren er niet op tegen, we moesten alleen de juiste voorwaarden vinden die recht doen aan de licentie."

"Ik denk dat iedereen wint met deze situatie. Zaken zijn zaken en we moesten gewoon de juiste voorwaarden zoeken. Uiteindelijk wilde iedereen Porsche naar de fans brengen. Ik kan er moeilijk verbitterd over doen, want ik heb het hele proces meegemaakt en ik weet dat er van geen enkele kant sprake van kwade opzet was, het is nu eenmaal zo dat licentiedeals ingewikkeld kunnen zijn, vooral tussen twee bedrijven die allebei games verkopen aan dezelfde doelgroep."