Fortnite beschikbaar op PS5 en Xbox Series X bij lancering

Fortnite beschikbaar op PS5 en Xbox Series X bij lancering

Fortnite is direct beschikbaar wanneer de PlayStation 5 en Xbox Series X lanceren. Dit heeft maker Epic Games href="https://www.unrealengine.com/en-US/blog/a-first-look-at-unreal-engine-5" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bevestigd</a> in een bericht over Unreal Engine 5.

Het gaat om de Unreal Engine 4-versie van Fortnite. Deze is direct beschikbaar voor de volgende generatie consoles. Op een later moment in 2021 wordt de game omgezet naar Unreal Engine 5, met alle nieuwe mogelijkheden die de engine mogelijk maakt. Welke grafische verbeteringen we kunnen verwachten, is nog niet bekendgemaakt.

Unreal Engine 5 werkt op alle platformen waar Fortnite op dit moment al speelbaar is. Volgens Epic zijn een aantal functies uit Unreal Engine 5 al getest in de huidige versie van Fortnite. De kans is groot dat de next-gen versies cross-play ondersteunen met de huidige versie van de battle royale-game. Deze functie wordt nu over alle platforms ondersteund.

De PlayStation 5 en Xbox Series X hebben nog geen releasedatum, maar lanceren beiden ergens dit najaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je verwacht het niet hè, draait ie dan wel op 4k5000fps🤣

0
test

@wazp vergis je niet, die game is blijkbaar zwaarder dan ie er uit ziet

0
test

@darkmanwls eerlijk gezegd zou ik het niet weten. Heb het spel ooit eens een half uurtje gespeeld op de switch en lette niet echt op hoe het spel draaide, maar laten we zeggen "het is niet mijn ding" 😅

0
test

Ach, tegen de tijd van omzetting is Fortnite al dood.

0
test

@Ghost Zo moeilijk is dat omzetten niet. Het draait op Unreal Engine 4 als ik me niet vergis. Een engine die specifiek gemaakt is om op verschillende systemen te draaien.

0

Aanbevolen voor jou