Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered uitgesteld naar zomer 2020

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered uitgesteld naar zomer 2020

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered is uitgesteld en komt pas aankomende zomer uit.

Het spel had eerst op 23 januari 2020 uit moeten komen, maar die releasedatum wordt dus niet gehaald. Square Enix laat weten dat het extra tijd nodig heeft om er de beste ervaring mogelijk van te maken.

Crystal Chronicles verscheen oorspronkelijk in 2003 op de GameCube. Daarmee was het de eerste Final Fantasy-game voor een Nintendo-console sinds Final Fantasy 4 uit 1994. De actie-rpg had als uniek aspect de mogelijkheid voor vier spelers om samen te spelen via Game Boy Advance-handhelds. De remaster krijgt cross-play en een online modus.

De remaster verschijnt op PlayStation 4, Switch, iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gamer.nl, als we met feitjes gaan strooien zorg dan dat ze kloppen. Final Fantasy 5 en 6 zijn ook voor de Nintendo consoles uitgekomen en beide na deel 4 ;). overigens was deel 4 1991. Wel een domper dit overigens, had deze om mijn lijstje staan om te gaan spelen.

0
test

@Jumpman hun feitjes kloppen inderdaad voor geen meter. Maar jouw verhaal is ook niet helemaal compleet. 2, 3 en 5 zijn hier nooit uitgekomen op de NES en SNES. 4 is hier uitgekomen als deel 2, en 6 is hier uitgekomen als deel 3. Er is nooit een westerse ff game met de titel 4 uitgekomen tot ff anthology op de ps1 waar alle delen weer juist genummerd waren aangezien deel 7 op de ps1 wel gewoon de Japanse nummering aanhield. Dit is wel een heel slordige fout hoor voor een game website, dit is toch echt vrij algemeen bekende videogame knowledge. Het verhaal van de kromme final fantasy nummering in t westen.

0
test

@darkmanwls ik beweer ook niet dat ze hier zijn uitgekomen 😉. Maar aangezien zij het wel over de Japanse en Amerikaanse markt moesten hebben dacht ik, even melden dat het na deel 4 voor final fantasy games op Nintendo consoles niet is gestopt. Pas halverwege de productie van Final Fantasy 7 voor de N64 is SquareSoft pas bij Nintendo weg gegaan. En eens, het is ondertussen algemene videogame knowledge 😁.

0
test

Vind dit echt meer een game voor in de winter, jammer dit.

0

Aanbevolen voor jou