Fifa-pro en YouTuber krijgt strenge straf van EA

Fifa-pro en YouTuber krijgt strenge straf van EA

EA geeft een strenge straf aan de professionele Fifa-speler en YouTuber Kurt ‘Kurt0411’ Fenech. De ontwikkelaar maakte dit bekend via een verklaring op Twitter.

Fenech was berucht voor zijn tirades over de voetbalgame van EA en heeft al meerdere aanvaringen met de ontwikkelaar gehad. Zo heeft de Fifa-pro meerdere keren EA uitgescholden en bedreigd. Hij heeft zelfs een diss track over de ontwikkelaar geschreven en opgenomen. EA heeft om deze redenen Fenech nu een straf opgelegd. De YouTuber mag vanaf nu geen enkele EA-game meer spelen of van de onlinediensten gebruik maken. Je kan het bericht van EA hieronder lezen.

Fenech heeft verontwaardigd op het besluit van EA gereageerd en zegt geen spijt te hebben van de dingen die hij heeft gezegd. Ook heeft hij aangekondigd dat er een documentaire gaat komen over zijn ‘strijd’ met EA.

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bedreigen is ook niet zo slim, ze kunnen em er ook voor oppakken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

juridisch ben ik benieuwd hoe het stand houd. geen enkel eagame spelen is iets anders dan ban op obline-account of ben je straks ook strafbaar als je je fifs aa hem doorverkoopt 🤣🤣

0
test

@Darkness2K7 Je ea-account gebruik je voor alle games. Als dat account gebanned is, dan kan je de rest ook niet meer spelen. :)

0
test

@MelvinChowder alleen offline lijkt mij moeilijk te blokken voor EA.

0

Aanbevolen voor jou