Fall Guys verkoopt 2 miljoen exemplaren op Steam

Fall Guys verkoopt 2 miljoen exemplaren op Steam

Fall Guys: Ultimate Knockout heeft binnen een week 2 miljoen exemplaren verkocht op Steam. Dat meldt uitgever Devolver Digital op Twitter.

Ook is de game in totaal 23 miljoen uur bekeken op Twitch, waarmee het de beste gamelancering van Devolver Digital ooit is. Momenteel is de game na League of Legends de best bekeken game op het platform. Ook pakten spelers 1,5 miljoen keer de kroon - het doel van een potje- en zijn spelers bij elkaar maar liefst 60 miljoen keer gevallen.

Naast Steam lijkt de game ook bijzonder populair te zijn op PlayStation 4. De game is momenteel gratis voor PlayStation Plus-leden.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen.

De game is nu beschikbaar op PlayStation 4 en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Super grappige en unieke game. Ze verdienen dan ook deze cijfers / dit succes. Het enige wat ik me afvraag: hoe lang blijft een dergelijke game leuk?

0
test

@garciagarcia Tot nu toe vermaak ik me prima en kan ik tientallen potjes op een dag doen, maar inderdaad, er zullen meer maps en afwisseling moeten komen om het fris te houden.

0
test

Devolver is echt een developer/publisher met hart voor de zaak, zoveel unieke projecten en games die daar vandaan komen. Mooi dat het zo goed verkoopt.

0

Aanbevolen voor jou