Fall Guys-makers willen weten welke rondes spelers goed vinden

Fall Guys-makers willen weten welke rondes spelers goed vinden

Fall Guys: Ultimate Knockout-ontwikkelaar Mediatonic heeft een enquête online geplaatst om erachter te komen welke rondes spelers leuk en niet leuk vinden.

Via Twitter vraagt de ontwikkelaar of spelers zo aardig willen zijn om de enquête in te vullen. In de enquête kan men aangeven welke typen rondes mensen leuk of juist niet leuk vinden.

Daarnaast wordt in de enquête gevraagd hoe belangrijk men nieuwe rondes en nieuwe maps voor een nieuw seizoen vindt. Ook kan men aangeven wat men leukste Team-rondes vindt.

Fall Guys: Ultimate Knockout verscheen in augustus op pc en PlayStation 4. Het spel was toen meteen een maand gratis verkrijgbaar via PlayStation Plus. In een korte tijd is de game immens populair geworden. Het tweede seizoen is inmiddels in volle gang.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit spel nog steeds extreem populair? Ik heb dit de eerste weken wel gespeeld, maar nooit meer dan 3-4 potjes per dag. Ik vind het echt een waanzinnig origineel en grappig spel, maar toch ben ik afgehaakt. Ik zie het ook niet meer echt gestreamd worden of iets. Ik hoop van harte dat de ontwikkelaar aan deze game een meer dan aardig zakcentje heeft overgehouden en meer van dergelijke originele games uit zal brengen in de toekomst. Al denk ik wel dat de game gratis aanbieden aan de hand van PS Plus heeft bijgedragen aan het succes.

0
test

@garciagarcia Zelfde. Leuk voor ff. Niet van hetzelfde verslavende niveau als bv Rocket League, wat ik met ups en downs al jaren speel. Jammer hoopte op hetzelfde effect..😁

0
test

Team rondes altijd kut.

0
test

@poklaan Zeker

0

Aanbevolen voor jou