Fable III krijgt episodische downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Molyneux zegt dat hij vaak heeft nagedacht over hoe leuk het zou zijn om rond te lopen in het Londen van schrijver Charles Dickens. "Dat was een grimmige plek en de verhalen werden ook vaak in delen verteld. Dat gaan we nu ook met Fable III doen."

Hoewel de eerste 'grote' episodes worden aangeleverd met de game, moeten nieuwe episodes gedownload worden door spelers. In plaats van dat spelers de content via het Xbox Live menu moeten downloaden, kunnen de episodes gedownload worden via bepaalde winkels in de spelwereld van Fable III.

Natal

Molyneux gaf aan dat er nog een geheim over Fable III wordt onthuld, vermoedelijk op de Electronic Entertainment Expo in juni dit jaar. Wellicht gaat het hier om Natal-functionaliteit voor de game. "Je zal nog steeds een controller nodig hebben om Fable III te kunnen spelen, maar er zijn plekken in de wereld waar je Natal kunt gebruiken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou