EverQuest Next is geannuleerd | Gamer.nl

EverQuest Next is geannuleerd | Gamer.nl

De mmo EverQuest Next is geannuleerd. Volgens Daybreak Games (voorheen bekend als Sony Online Entertainment) was de game "niet leuk".

Het vervolg op EverQuest en EverQuest 2 was jaren in ontwikkeling. Daybreak-baas Ru ell Shanks: "Voor iedereen die bekend is met game-ontwikkeling, weten jullie dat annuleringen een realiteit zijn waar we soms mee te maken krijgen. Net zoals dat je groots droomt, goed je best doet en doodeerlijk bent over waar je terecht komt. Met EverQuest Next hebben we enorme dingen bereikt waar mensen uit de industrie onder de indruk van waren. Helaas kwamen we er achter dat het eindresultaat gewoonweg niet leuk was."

"De toekomst van de EverQuest-franchise is heel belangrijk voor ons hier bij Daybreak", vervolgt Shanks. "EverQuest in al zijn vormen heeft een speciale plek in ons hart. EverQuest en EverQuest 2 draaien goed. Onze pa ie om de wereld van EverQuest te laten groeien blijft intact."

Daybreak werkt tevens aan Landmark, een Minecraft-achtige sandbox-game die zich ook afspeelt in het EverQuest-universum. De game moet deze lente uitkomen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou