EVE Online-ontwikkelaar kondigt MMO FPS Dust 514 aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

heeft vandaag de MMO FPS Dust 514 aangekondigd voor de consoles. Dust 514 moet een innovatieve brug vormen met CCP's PC-game EVE Online. Zo vinden de gevechten van Dust 514 plaats op de planeten van EVE Online en zijn ze van invloed op de voortgang van de PC-game. Corporations (guilds) uit EVE Online kunnen op hun beurt weer invloed uitoefenen op wat er gebeurt in Dust 514 door de troepen te financieren.

CCP-baas Hilmar Petur on zegt te hebben geluisterd naar wat gamerswillen in een consolegame en daar de visie van CCP aan toe te hebben gevoegd.

Het is nog niet bekend op welke consoles Dust 514 precies uit gaat komen en ook een releasedatum is nog onbekend. Dust 514 is momenteel drie jaar in ontwikkeling.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou