Er zijn meer dan 15 miljoen screenshots in Ghost of Tsushima gemaakt

Er zijn meer dan 15 miljoen screenshots in Ghost of Tsushima gemaakt

Sony heeft diverse statistieken over de eerste tien dagen sinds de release van Ghost of Tsushima gedeeld. Zo zijn er 15,5 miljoen screenshots genomen door spelers.

Verder zijn er 8,8 miljoen vossen geaaid, is er collectief 810 jaar paardgereden en zijn er 57,5 miljoen duels gestreden. Meer statistieken over de eerste tien dagen van Ghost of Tsushima zijn in onderstaande tweet te vinden.

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. Het spel werd ontwikkeld door Sucker Punch Productions, vooral bekend van de InFamous- en Sly Cooper-games.

Gamer.nl schreef in de recensie: "Ghost of Tsushima is de Assassin’s Creed die Ubisoft steeds maar niet maakt. Het spel laat je in een prachtig vormgegeven feodaal Japan de ultieme samoerai – of sluipmoordenaar – spelen, maar bestaat wel grotendeels uit generieke activiteiten die inmiddels stereotiep zijn voor dit genre."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En hoeveel hebben jullie al binnen gekregen voor de contest?

0

Aanbevolen voor jou