Eerste exclusieve Hitman-contract op PS4 is The Director | Gamer.nl

Eerste exclusieve Hitman-contract op PS4 is The Director | Gamer.nl

Zoals eerder bekendgemaakt, krijgt de aankomende episodische game Hitman exclusieve content en een bèta die als eerste begint op PlayStation 4 en een week later naar pc komt. Daar is nu meer informatie over bekendgemaakt.

De bèta komt op 12 februari naar PlayStation 4. Mensen die de volledige game hebben gereserveerd of de Intro Pack via de PlayStation Store hebben gekocht krijgen toegang. Ook de collector's edition geeft toegang.


PS4-spelers krijgen exclusieve toegang tot The Sarajevo Six. Dit zijn zes bonuscontracten die een zijverhaal vertellen over voormalige leden v an een unit genaamd de CICADA. 

Het eerste exclusieve PS4-contract heet The Director, die beschikbaar komt wanneer de game op 11 maart officieel lanceert. Het doel om te vermoorden is Scott Sarno, de directeur van European Operations van de CICADA. Hij is verbonden aan verschillende schimmige praktijken in Europa en het Midden-Oosten. 

Hitman komt in verschillende episodes uit. Het Intro Pack bevat het proloog en Parijs. Elke daaropvolgende locatie die verschijnt kan los gekocht worden. Daarnaast kan voor de prijs van een volledige game, het hele spel alvast gekocht worden. Eind 2016 komt de volledige ervaring ook op disk uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou