Eerste beelden, nieuwe details van The Secret World | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In The Secret World zal de speler moeten kiezen uit 3 facties: De Illuminati, de Templars of de Dragon. Anders dan gebruikelijk in dit genre, zijn er geen verschillende kla en of levels. Wel kan het gekozen personage volledig naar eigen smaak worden aangepast. Punten kunnen worden verdiend door het voltooien van opdrachten, het ontdekken van land en het vechten tegen andere spelers.

Spelers hebben naast honderden wapens de keuze om verschillende krachten als martial arts, voodoo of zwarte magie te leren. De locaties verschillen van New York en Londen tot Seoul.

Funcom

Funcom was eerder verantwoordelijk voor de MMORPG's Anarchy Online en Age of Conan: Hyborian Adventures. Die laatste titel is uitgekomen voor PC en is nog in ontwikkeling voor Xbox 360. The Secret komt ook uit op PC en Xbox 360. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou