EA voegt speciale digitale tenues toe aan Fifa 18 | Gamer.nl

EA voegt speciale digitale tenues toe aan Fifa 18 | Gamer.nl

EA Sports heeft bekendgemaakt dat het met speciale club-tenues en kerstuitdagingen komt voor Fifa 18.

EA Sports heeft samen met Adidas speciale digitale tenues laten ontwerpen voor vier grote voetbalclubs. Manchester United, Real Madrid, Bayern München en Juventus krijgen een speciaal vierde tenue dat alleen beschikbaar is in FUT 18.

Het is een kerstgeschenk aan de vier clubs die partner zijn van FIFA 18. Spelers die een van de clubs voor 14 december als favoriet hadden ingesteld op hun Fifa-profiel krijgen de tenues gratis bij het inloggen op Ultimate Team. EA heeft dit gedaan zodat alleen de echte fans van de clubs een gratis tenue te pakken krijgen. Voor de overige spelers zijn de tenues beschikbaar via de transfermarkt en packs.

Ook bracht EA onlangs het zogeheten 'Futmas' terug naar Ultimate Team. Hierbij kunnen spelers door middel van Squad Building Challenges tot en met 24 december elke dag drie speciale spelers vrijspelen. Elke dag tellen de uitdagingen terug met de rugnummers van spelers totdat de FUTmas Countdown op 24 december eindigt met SBC's voor spelers met de rugnummers 3, 2 en 1. Hiernaast zijn er wekelijkse doelstellingen te voltooien en speciale kersttenues te verdienen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou