EA Sports kondigt Fight Night Round 2 aan | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vorig jaar liet EA Sports met Fight Night 2004 een fri e wind waaien door het boksgenre. Het lukraak op knoppen drukken werd namelijk vervangen door een inventief systeem waarbij je met de analoge sticks de bewegingen van de klappen diende te reproduceren. Hierdoor voelde het spel erg natuurlijk aan en vergde het enig inzicht om de juiste meppen uit te delen.

Vandaag maakt Electronic Arts bekend dat de opvolger voor Fight Night 2004 in de startblokken staat. Deze heet, verra end genoeg, niet Fight Night 2005, maar heeft de tijdelijke werktitel Fight Night Round 2 meegekregen. Electronic Arts heeft met deze opvolger het vechtsysteem nog verder uitgewerkt. Zo kun je met de "EA SPORTS Haymaker" extra kracht aan je klappen meegeven. Mis je deze klappen, dan werken ze in je nadeel. De verwondingen die je oploopt kun je tu en de rondes door met de "EA SPORTS Cutman" helen.

De release staat geplanned voor maart 2005 op zowel PS2, Xbox als GameCube. Fight Night 2004 verscheen niet op de GameCube, bezitters van de Nintendo console zullen dus blij zijn te horen dat ze dit maal niet worden vergeten. Screenshots zijn er nog niet, maar de lijst van features kun je hier nalezen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou