EA rebrandt gameplatform Origin naar 'EA'

EA rebrandt gameplatform Origin naar 'EA'

Electronic Arts wijzigt de naam van haar pc-platform, Origin, in 'EA'. Dat laat senior vice president Mike Blank weten in een href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-09-14-ea-furthers-its-strategy-for-frictionless-democratized-gaming" rel="noopener noreferrer" target="_blank">interview </a>met Gamesindustry.biz.

Volgens de SVP is de rebrand bedoeld om een 'moeiteloze en sociaal-georiënteerde' ervaring voor spelers te bieden. Het platform ondergaat verder visuele en structurele veranderingen, zoals een 'betere patch-ervaring', een vernieuwde gebruikersinterface en een overzichtelijkere bibliotheek.

"Dat alles is bedoeld om een gezamenlijk en consistent merk te bouwen dat draait om waar EA voor staat", zegt Blank. "Het laat zien dat EA staat voor spelers bij elkaar brengen, op welk platform ze ook spelen. Dus ja, het is niet zomaar een naamsverandering."

Recent wijzigde Electronic Arts ook de naam van Origin Access in EA Play, verscheen een aantal EA-titels op Steam en wordt EA Play dit najaar toegevoegd aan Xbox Game Pass Ultimate.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter, niemand wist wat Origin was en mensen kennen EA.

0
test

@Mmo-veteran En weten dat EA troep is

0
test

Een 'sociaal-georiënteerde ervaring'. Wat een semantische pareltjes weten onze marketinghelden toch bij tijd en wijle te creëren...

0

Aanbevolen voor jou